Salgsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser hos Mamma og Mini

Mamma og Mini  (Juridisk navn: Fru Aure og barna) ønsker at du som kunde skal ha en trygg og positiv kjøpsopplevelse - Er det noe du lure på, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Under her vil du finne standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp over internett. Du må ha fylt 18 år for å kunne gjennomføre et kjøp i nettbutikken.

 

 

Bestilling og ordrebekreftelse

Bestillingen er bindende etter du bekrefter bestillingen og ordrebekreftelsen vises. 

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post, og vi ber deg om å kontrollerer at det er samsvar mellom bestilling og ordrebekreftelsen. Er det noen som ikke stemmer, ta kontakt med oss så snart som mulig. 

 

 

Priser og tilgjengelighet

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK).

Opplysninger om de totale kostnadene vil bli summert og opplyst før bestillingen avsluttes.

Fast fraktkostnad er 89,-   Ved ordre over 1000,- er det gratis frakt.

Vi tar forbehold om prisendring som resultat av prisendring fra våre leverandører. Prisene kan da bli endret uten varsel.

 

Vi etterstreber at alle varene du kjøper hos oss er på lager, men nå i starten kan det være noe bestillingstid på enkelte varer.

Er vi tom for en vare kontakter vi deg snarest mulig for avtale og estimert leveringsdato. Er det langvarig forskinkelse fra leverandørene har du rett til å heve kjøpet, dette må gjøres skriftelig via e-post til kundeservice. Vi vil da tilbakebetale totalbeløpet senest 14 dager etter mottatt skriftelig beskjed.

 

 

Betaling

Mamma og Mini har forskjellige betalingsløsninger:

Betalingskort: Visa og Mastercard

Alle transaksjoner  gjøres gjennom sikre betalingsløsninger.
Det er først når bestillingen din blir behandlet at pengene blir trukket fra din konto.
Alle kortbetalinger blir håndtert gjennom 3D secure løsningen. Ingen personopplysninger, kontonummer eller passord relatert til betalingstransaksjonen  lagres av Mamman og Mini.

 

PayPals:
Kan også benyttes som betalingsmetode. Logg inn på PayPals kontoen din og bekreft kjøpet.


.

Levering og frakt

Mamma og Mini bruker Posten/Bring til å levere varene. Varene blir raskt og sikkert levert til et utleveringssted nær deg.

Pakkene sendes som "Pakke i postkassen", "Servicepakker" og "Brevpost".

 

Alle bestillinger sendes i løpet av 1-2 virkedager.

Frakten kommer i tillegg, og vi har en fast pris på 69,- på alle forsendelser.

På kjøp over 1000,- spandere vi frakten.

 

Du kan også mulighet til å hente varen selv etter avtale - Du belastes da ikke med fraktkostnad på ordrebeløpet.
 


Mottak og undersøkelse av varen

Når du mottar varen anbefaler vi at du indersøker varen for feil eller mangler, eller om den evt har blitt skadet under transporten.

Opdager du skade eller feil ber vi deg om å snarest ta kontakt med oss slik at vi kan behandle saken. Reklamasjoner må leveres skriftelig.
 Ved feil dekker vi selvfølgelig returen av varen. Ta kontakt med oss for returseddel.
 


Angrerett
Du kan angre kjøpet etter angrerettlovens bestemmelser.
Angrett innebærer at kjøper uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.
Kjøper må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen og de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettskjema er mottatt.

 

  • Betingelser for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny.
  • Alle merkelapper skal henge på og originalemballasje må også legges ved.

 

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Fyll ut angrerettskjema og skriv hva du returnerer. Når vi har mottatt returen i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet til oppgitt kontoinformasjon innen 14 dager

 

 

Personsikkerhet
www.Mammaogmini.no lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss. Vi som forhandlere er ansvarlige for transaksjoner som går gjennom nettsiden. 

 

Forbehold:
Mamma og Mini tar forbehold om prisendringer,  endringer i tekst, trykkfeil, bilder og linker i vår nettbutikk og markedsføring.

 

Til slutt

Var det noe du ikke fant svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende kjøpsbetingelsene?

Ikke nøl med å ta kontakt!

 

Fyll ut kontaktskjemaet eller ring oss på +47 922 41 312